• Rabu, 8 Februari 2023

Lirik Lagu Kelangan dari Guyon Waton

- Senin, 5 Desember 2022 | 17:02 WIB
Lirik Lagu Kelangan dari Guyon Waton (Foto: youtube.com)
Lirik Lagu Kelangan dari Guyon Waton (Foto: youtube.com)

Kelangan merupakan lagu berbahasa jawa populer dari Grup musik Guyon Waton yang rilis tahun 2021.

Berikut Lirik Lagu Kelangan dari Guyon Waton

Cobo sawangen aku
Rasakno tekan atimu
Iseh kurang opo aku
Nresnani sliramu?

Padange rembulan, gemerlape lintang
Ngelingake ati jaman sesandingan
Janjimu ning aku, ora ninggal aku
Cintamu mung palsu

Opo isih ono aku ning njero atimu?
Sak uwise kowe lungo ninggalke ati
Tulus suci anggone lehku nresnani

Baca Juga: Lirik Lagu Teteg Ati Denny Caknan

Durung percoyo
Nopo kowe milih lungo ninggalke aku dewe?
Sak tenane ati iki
Durung iso nompo kowe karo liyane

Mangkat

Padange rembulan, gemerlape lintang
Ngelingake ati jaman sesandingan
Janjimu ning aku, ora ninggal aku
Cintamu mung palsu

Halaman:

Editor: Dimas Anugerah Wicaksono

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X